RSS

Din ingredientele sapunului natural- uleiul de cocos

17 ian.

ulei_de_cocos

Uleiul de cocos are o mare importanta in producerea de sapun iar descoperirea lui a revolutionat fabricarea moderna a acestuia.Este bogat in acizi grasi si vitamina E, are proprietati antibacteriene, antioxidante, antifungice si antimicrobiene, calitati deloc de neglijat. Hidratează pielea şi ameliorează diverse probleme precum psoriazisul, dermatitele, eczemele. In acelasi timp poate constitui si un tratament excelent pentru parul uscat si degradat.

Sapunul de casa a devenit, incontestabil mai calitativ de cand se foloseste uleiul de cocos la realizarea lui iar principalul motiv ar fi efectul sau spumant. Prin urmare sapunul care contine ulei de cocos face o spuma bogata, curata foarte bine, este destul de tare si are o durata mai mare de viata. Se poate spune ca fara acest ulei orice reteta de sapun ar fi incompleta.

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 17 ianuarie 2014 în ingrediente sapun

 

Etichete: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
Signature

THE Fashion Blog

Amely S.

& tamaduie trupul , atinge sufletul ! &

Arome de poveste

sapun si cosmetice naturale

Ligia Pop

Autor, Raw Chef, Consultant Nutriție

Despre sufletul meu

Pentru că mulţi seamănă cu mine şi n-au curaj să spună

%d blogeri au apreciat asta: